Проблеми впровадження стандартів Європейського Союзу у сфері управління безпечністю та окремих показників якості харчових продуктів

А. В. Скоренька [Skorenka, A.]

Анотація


Проаналізовано адміністративно-правові норми Європейського Союзу та України, які стосуються систем управління безпечності та окремих показників якості харчових продуктів, а також стан адаптації вітчизняних стандартів, що встановлюють вимоги до певних груп харчових продуктів.

Ключові слова


стандарти ISO 22000; безпечність харчових продуктів; показники якості харчових продуктів; системи управління безпечністю харчових продуктів

Повний текст:

PDF

Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.



© А. В. Скоренька [Skorenka, A.], 2016

Creative Commons License

Ця праця може використовуватись відповідно до умов ліцензії Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International («Атрибуція — Некомерційне використання — Без похідних творів» 4.0 Всесвітня).